Zó viert hertogin Kate Valentijnsdag

Arme William. Met een verhuizing naar Londen op de planning en een vollere agenda dan ooit zit er voor hertogin Kate maa...

Lees ook

Arme William. Met een verhuizing naar Londen op de planning en een vollere agenda dan ooit zit er voor hertogin Kate maar één ding op: duty calls. Dat betekent dat ze op Valentijnsdag gewoon aan het werk is en niet haar dag met haar grote liefde kan doorbrengen.

Met een simpele tweet “On the 14th Feb, The Duchess of Cambridge will visit an RAF base in Cambridgeshire to meet with the air cadets” laat Kensington Palace weten wat precies de plannen zijn voor Kate op deze romantische dag. Erg romantisch begint het dus niet.

Maar goed, je wil natuurlijk niet voor eeuwig als lui bestempeld worden, dus Kate zet haar beste beentje voor. Het wordt haar derde bezoek sinds ze het stokje van prins Philip heeft overgenomen en nu Royal Patron & Honorary Air Commandant of the Air Cadet Organisation is. Tijdens haar bezoek wordt ze voorgesteld aan de cadetten die in een zogenaamd ‘ontwikkelingskamp’ zitten. In Jip en Janneke-taal: de hertogin voegt zich bij hen als ze een tutor vliegtuig bekijken én ze doet zelfs mee met een persoonlijke ontwikkelingstraining. William zal overigens een tikkeltje jaloers zijn dat hij zich niet bij Kate kan voegen, want hij zou waarschijnlijk ook dolgraag de kans krijgen om in een flight simulator te zitten op de 14e. 

Hopelijk is ze op tijd thuis voor een romantisch diner?

Lees ook:

Beeld: Getty Images Bron: Cosmopolitan

Laatste nieuws

Zie ook