Hoe Tim Douwsma en Jessie Jazz elkaar ontmoet hebben

Heel Nederland was in rep en roer toen de zanger zijn blonde lokken had ingeruild voor een bruine hairdo op Instagram. V...

Lees ook

Heel Nederland was in rep en roer toen de zanger zijn blonde lokken had ingeruild voor een bruine hairdo op Instagram. Voor deze Make Over met zijn Jess had hij dit zeker over.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?
“Ik geloofde nooit in liefde op het eerste gezicht, maar toen we elkaar zagen op de Beau Monde Awards was het direct raak. Ik stond naast mijn manager en die zei direct: ‘Dit kan ook niet waar zijn’, toen hij zag hoe ik naar haar keek. Ik ben de hele avond alleen maar bezig geweest met waar Jessie was. Toen het feestje afgelopen was, wilde mijn manager naar huis, maar ik ging niet weg voordat ik haar nog een keer gezien had. Ik heb het hele Amstel van binnen en buiten bekeken. Ik vroeg aan mensen of ze het meisje in de roze jurk hadden gezien. Toen ik haar vond, wilden we direct elkaars hand vasthouden. We zagen elkaar echt van binnen, ik zag haar ziel.”

Wat vind je zo leuk aan Jessie?
“Haar puurheid. Er zit niets gemaakts aan, dat geeft rust. We hebben zoveel lol samen, we kunnen over alles praten. Ze ging echt voor mij, dat vond ik zo mooi bij Jess. Dat is het allermooiste cadeau wat je mij kunt geven. Altijd is het lastig dat mensen iets van je moeten en altijd een mening hebben, daar hoef ik me bij haar geen zorgen over te maken.”

Lees het hele interview in Beau Monde. Bestel de editie hier.

Lees ook:

Beeld: Mike van den Toorn Interview: Sandra ten Brink

Laatste nieuws

Zie ook