Kate’s fashion: 5 favoriete merken van de hertogin

Je kunt van alles zeggen over de kledingstijl van hertogin Kate, maar toch ziet ze er immer uit om door een royal ringet...

Lees ook

Je kunt van alles zeggen over de kledingstijl van hertogin Kate, maar toch ziet ze er immer uit om door een royal ringetje te halen. Dat betekent een tikkeltje conservatieve designer items en haar geliefde L.K. Bennett pumps, maar so what? Hierbij een overzicht van haar favoriete designers.

Als hertogin en toekomstig koningin van het Verenigd Koninkrijk kun je je niet zo vrij kleden als een popster, maar toch lijkt Kate er alles aan te doen om haar beste beentje voor te zetten. Daarom heeft ze kasten vol kleding van een paar geliefde designers. Dit zijn ze.

Getty Images

 

1. Alexander McQueen

Als Britse is het natuurlijk een fashion faux pas om niet dol te zijn op Brits design, dus de stukken van het modehuis Alexander McQueen vind je veel terug bij de hertogin thuis. Kate is gek op de designs van Sarah Burton. Laten we haar trouwjurk niet vergeten: ook een McQueen (en wat zag ze er prachtig uit).

2. Monica Vinader

Wat betreft sieraden weten de stukken van Monica Vinader de hertogin te bekoren. De afgelopen jaren wordt ze veel gespot met een delicate diamanten ketting met bijpassende oorbellen, dat samen goed is voor zo’n €3000. Zelfs tijdens internationale werkbezoeken draagt ze vaak sieraden van het merk.

Getty Images

 

3. L.K. Bennett

L.K. Bennett mag absoluut niet in het lijstje ontbreken. Spot je Kate op nude kleurige pumps? Dan kun je prima een gokje wagen dat het haar geliefde court pumps van dit merk zijn. Erg sexy is het niet, maar toch zijn het haar go-to schoenen.

4. Reiss

Het betaalbare Reiss is ook een favoriet. Haar kast hangt vol met verschillende modellen van het merk en daar is de eigenaar maar wat blij mee. Iedere keer als Kate in één van de ontwerpen wordt gespot is het binnen een hot second uitverkocht. Het Kate-effect werkt goed.

Getty Images

5. Temperley London

Voor wat red carpet drama slaagt Kate altijd bij Temperley London, wederom Britse mode. Van dit label draagt ze waanzinnige kanten jurkjes wat Kate net dat beetje sexappeal geeft wat haar conservatieve stijl bij haar wegneemt. En dat zonder buiten de lijntjes te kleuren. Het staat haar goed!

Lees ook:

Beeld: Getty Images Bron: Marie Claire

Laatste nieuws

Zie ook