Over en uit: huwelijk van Tijl Beckand is al maanden voorbij

Weekend schreef er al uitgebreid over: het huwelijk van Tijl Beckand zou op springen staan na een affaire met een produc...

Lees ook

Weekend schreef er al uitgebreid over: het huwelijk van Tijl Beckand zou op springen staan na een affaire met een productie-assistente. Waar rook is, is in dit geval vuur. De comedian kon er niet langer omheen en bevestigde gisteren bij RTL Boulevard dat zijn huwelijk inderdaad voorbij is.

Hoewel Tijl niets loslaat over de mogelijke affaire, wilde hij wel op nationale televisie bekendmaken dat zijn relatie met Nicolette voorbij is. De moeilijke periode lijkt al langer aan de gang te zijn. Zo vertelt hij dat de twee in oktober uit elkaar zijn gegaan en inmiddels ook apart van elkaar wonen.

En die affaire dan? Dat is wat Weekend breed heeft uitgemeten. Zij schrijven dat Tijl jaren geleden als een blok is gevallen voor een ‘knappe productie-assistente’ van zijn programma Tiende van Tijl en dat de vonk meteen oversloeg. De romance begon achter de schermen en hield hij een tijd geheim voor zijn vrouw Nicolette. Toch zou hij het hebben opgebiecht aan haar, waarna zij hem voor het blok zette: of zijn gezin, of de minnares. Of dat allemaal waar is, is waarschijnlijk iets waar Tijl zich niet over gaat uitspreken. Begrijpelijk, het is voor te stellen dat hij niet wil dat zijn dochtertje Fiene details over de breuk in de media terug kan lezen.

Lees ook:

Beeld: ANP Bron: RTL, Weekend

Laatste nieuws

Zie ook