Dit detail over de prenup van Jessica Simpson is hartverscheurend

Heel even leek het een match made in heaven: de romance tussen Jessica Simpson en haar American Football-ster Tony Romo....

Lees ook

Heel even leek het een match made in heaven: de romance tussen Jessica Simpson en haar American Football-ster Tony Romo. Op de avond voor haar 29ste verjaardag dumpte hij haar – en ze was heartbroken. Misschien was het uiteindelijk maar beter ook. Wacht maar totdat je hoort wat hij eiste.

Zij noemde hem de liefde van haar leven, hij stond aan haar zijde toen ze zwaarder werd en publiekelijk werd neergehaald. Al snel stapelden de problemen zich op en besloten ze (voor de zoveelste keer) om elkaar de ruimte te geven. Stond hij toch niet zo aan haar zijde? Dat zou geen verrassing zijn, aangezien hij een ‘biggetjes clausule’ heeft voorgesteld. En nee, dat is geen grap.

Het is dus misschien maar beter dat de knipperlichtrelatie niet meant to be was, want het had Jessica duur komen te staan. De zangeres staat er nu eenmaal om bekend dat ze nogal in gewicht kan schommelen en ondanks haar stunning figuur op dit moment, had haar dikkere periode haar veel geld gekost. Tony wilde dan namelijk 500.000 dollar per pond krijgen als Jessica meer zou wegen dan 61 kilo. Doe normaal. Je snapt het wel: deze relatie kon geen standhouden, hoewel Tony inmiddels wel gelukkig is met de (dunne) zus van Chace Crawford. As you do.

Lees het prenup dossier (met meer gekke feiten!) nu in Beau Monde. Bestel de editie hier.

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook