Geraldine Kemper doet een boekje open over haar liefdesleven

Ze neemt nooit een blad voor de mond en niets is haar te gek bij BNN. Precies daarom houden wij zo van Geraldine Kemper...

Lees ook

Ze neemt nooit een blad voor de mond en niets is haar te gek bij BNN. Precies daarom houden wij zo van Geraldine Kemper (27). In de nieuwe Grazia doet ze een boekje open over haar liefdesleven.

Zo verliefd

Geraldine heeft lang haar mond gehouden over haar vriend, maar daar is ze nu klaar mee. “We zijn inmiddels twee jaar samen, maar hebben onze relatie heel lang uit de pers gehouden. In het begin wist ik natuurlijk nog niet hoe het ging lopen, toen wilde ik het niet meteen aan iedereen vertellen. Maar dan komt er een punt dat je zo verliefd bent, ik had geen zin om daarover te liegen in interviews.”

Geen internet-relatie

Waarom zien we dan zo weinig van Paul? “Hij wil vooral echt niet in de spotlights staan. Hij heeft daar nooit voor gekozen, dus ik zeg: ‘Prima, dan doe je het niet.’ Af en toe gaan we samen naar premières van Het Nationale Ballet, maar dan ga ik over de rode loper en gaat hij via de andere kant naar binnen. Op Instagram staan ook geen foto’s van ons samen. Eigenlijk heb ik, als je op het internet kijkt, geen relatie.”

Ginnegappen

Dat ze écht verliefd is, moge duidelijk zijn. “We kunnen heel lekker ginnegappen met elkaar en ik vind hem ontzettend knap, maar er is gewoon een vonk. Ik ben zo blij met hem dat ik me kan voorstellen dat we een leven lang samenblijven.”

Het hele interview lees je nu in Grazia.

Lees ook:

Beeld: ANP Bron: Grazia

Laatste nieuws

Zie ook