Tim Douwsma is klaar voor de volgende stap in zijn relatie

Tim Douwsma (29) heeft het allemaal: charmante looks, een goede carrière en een prachtige vriendin aan zijn zijde...

Lees ook

Tim Douwsma (29) heeft het allemaal: charmante looks, een goede carrière en een prachtige vriendin aan zijn zijde. Een jaar geleden ontmoetten ze elkaar tijdens de Beau Monde Awards, inmiddels is hij klaar voor de volgende stap. Hij weet het zeker, Jessie (22) wordt zijn vrouw.

Het it-koppel van moment is jong, knap én getalenteerd. Niet zo gek dat ze een jaar geleden als een blok voor elkaar vielen! In weekblad Privé staat deze week een uitgebreide reportage over het droomkoppel en Tim doet daar bijzondere uitspraken. “Dat zij ooit mijn bruid gaat worden, dat weet ik wel zeker”, zou hij gezegd hebben.

Toch zijn er dingen die eerst op de planning staan voordat de blonde zanger op één knie gaat. Zo wonen de twee tortelduifjes nog niet samen. “Maar dat is wel onze volgende stap: samenwonen. Daarna ga ik eens denken hoe ik Jessie ga verrassen met een aanzoek.” Jessie mag zich gelukkig prijzen met zo’n vriend. Hij noemt haar zijn droomvrouw, dus dat die ring er ooit gaat komen, lijkt een ding dat zeker is… To be continued?

Ondertussen genoot het stel lekker van hun vakantie op Curaçao:

Heb je de make-over van Tim en Jessie als Ryan Reynolds en Blake Lively al gezien in Beau Monde? Bestel de editie hier.

Lees ook:

Beeld: Mike van den Toorn Bron: Telegraaf, RTL

Laatste nieuws

Zie ook