Zo ziet de ex-vriendin van koning Willem-Alexander er nu uit

Heel Nederland dacht dat Emily Bremers onze toekomstige koningin zou worden. Maar het liep anders. Koning Willem-Al...

Heel Nederland dacht dat Emily Bremers onze toekomstige koningin zou worden. Maar het liep anders. Koning Willem-Alexander viel uiteindelijk voor een Argentijnse schone en Emily verdween uit de spotlight. 

Voordat koning Willem-Alexander zijn hart verloor aan koningin Máxima, was hij dolverliefd op Emily. De twee leerden elkaar kennen op de universiteit in Leiden. In 1994 werd de relatie officieel. De toenmalige koningin Beatrix vond de blondine een geschikte kandidaat en het was wachten op een aanzoek. Dat kwam er nooit. De relatie liep stuk in 1998. 

Emily verdween na de breuk naar de achtergrond en ging verder met haar leven. In 2002 trouwde ze met Roderick van der Wijck, een van de beste vrienden van Willem-Alexander. Het koninklijke stel was ook aanwezig op het bruiloft. Met Roderick kreeg ze twee zoons, Philip en Maurits. Helaas liep het huwelijk stuk. Emily kocht vrij snel na de scheiding een eigen appartement in de Haagse wijk het Benoordenhout. De ex van Willem-Alexander heeft de draad weer opgepakt en ziet er stralend uit. 

Klik hier om te zien hoe Emily er nu uitziet. 

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws