Zo ziet de 31-jarige dochter van Olivia Newton-John eruit

De 67-jarige actrice Olivia Newton-John kennen we van haar iconische rol als Sandy in Grease. Haar dochter Chloe Lattanz...

Lees ook

De 67-jarige actrice Olivia Newton-John kennen we van haar iconische rol als Sandy in Grease. Haar dochter Chloe Lattanzi wilde het succes van haar moeder evenaren en probeerde een tijdje aan de weg te timmeren als model en zangeres. Helaas voor Chloe leverde dat weinig succes op, maar dat betekent niet dat ze gestopt is met zichzelf in de schijnwerpers te zetten.

Zoveel succes als Olivia had met You’re The One That I Want heeft Chloe tot haar grote spijt nooit gekend. De 31-jarige blondine heeft haar zangcarrière na een geflopte eerste album op een lager pitje gezet. Zes weken geleden maakte ze bekend het over een andere boeg te gooien. Chloe is met haar verloofde verhuisd naar Oregon om een wietplantage te beginnen. En dat alles om mensen met kanker te helpen. “Ik heb gezien dat deze planten helend werken bij kankerpatiënten,” zegt ze over haar nieuwe business.

Chloe is nog wel actief op social media, waar ze regelmatig schaarse kiekjes van zichzelf deelt. De dochter van Olivia krijgt veel reacties, maar ze zijn niet allemaal even aardig. Ze krijgt vaak naar haar hoofd geslingerd dat ze te veel aan zichzelf heeft gesleuteld. De blondine wuift de kritiek in de wind en ontkent plastische chirurgie in alle toonaarden. Wat ook de waarheid is, moeder Olivia is in ieder geval apetrots op haar enige dochter! 

Lees ook:

Beeld: ANP | Bron: Grazia

Laatste nieuws

Zie ook