Meisje vraagt aan hertogin Kate hoe het is om een echte prinses te zijn

Een leven vol parels en tiara's is een klassieke meisjesdroom. Of het prinsessenleven echt zo rooskleurig is, kan hertog...

Lees ook

Een leven vol parels en tiara’s is een klassieke meisjesdroom. Of het prinsessenleven echt zo rooskleurig is, kan hertogin Kate wel vertellen. Een klein meisje vroeg de hertogin hoe het is om een echte prinses te zijn en haar antwoord is hartverwarmend. 

Hertogin Kate was vorige week op bezoek in een hospice in Quidenham. Het was een onvergetelijk bezoekje, vooral voor de 4-jarige Daisy Benton. Het kleine meisje die gek is van prinsessen kreeg de eer om met de Britse royal te praten. Daisy’s moeder onthult waar Kate en haar dochter over hebben gekletst.

“Daisy heeft haar gevraagd hoe het is om een echte prinses te zijn,” zegt de enthousiaste moeder tegen Hello Magazine. “Kate antwoordde dat haar man goed voor haar zorgt.” Prins William is dus de reden wat het prinsessenleven voor Kate zo leuk maakt! Een andere moeder vertelt dat de hertogin erg nuchter is en de tijd nam om een praatje te maken met haar dochter Isabella.  

 

Lees ook:

Beeld: ANP | Bron

Laatste nieuws

Zie ook