Nederlandse vrouw spendeert bijna €6000 om Kate’s iconische outfits te dragen

Van Kate's Self Portrait jurk (bijna €400) tot een Emilia Wickstead robe à €1400: de Nederlandse V...

Lees ook

Van Kate’s Self Portrait jurk (bijna €400) tot een Emilia Wickstead robe à €1400: de Nederlandse Valerie Nijssen heeft een replica in haar kast hangen. De afgelopen drie jaar spendeerde ze bijna €6000 om de stijl van Kate te kopiëren. Het resultaat? Een heuse royalwaardige wardrobe à la de Duchess.

Hertogin Kate betrap je nooit op een fashion faux-pas. Met een garderobe waar je U tegen zegt – tussen de Zaraatjes vind je vooral merken als Alexander McQueen en Temperly London – is het immers bijna onmogelijk om een lelijke outfit aan te trekken. Met haar signature L.K. Bennett pumps aan de voeten zet ze altijd haar beste beentje voor. En daarmee inspireert ze veel vrouwen, waaronder Valerie.

Als groot liefhebber van het Britse koningshuis maakt Valerie er veel werk van om precies dezelfde outfits als Kate te bemachtigen, maar dan voor een iets vriendelijker prijskaartje. In 2014 begon ze met €500, nu geeft ze maandelijks zo’n €150 uit om er net zo beeldig uit te zien als de Duchess. Ze heeft zelfs een tailleur gevonden die dé Emilia Wickstead jurk voor slechts €100 kon maken:

Valerie Nijssen / Getty Images

Kate droeg in 2014 tijdens het bezoek aan Nieuw-Zeeland een Tory Burch jurk. Valerie heeft een exacte kopie in haar kast hangen.

Valerie Nijssen / Getty Images

Valerie heeft exact dezelfde L.K. Bennett jurk die Kate droeg tijdens een bezoek aan Luton.

Valerie Nijssen / Getty Images

Begin september koos Kate voor deze outfit. Herinner je nog de GAP broek die je voor enkele tientjes in de sale kon scoren? 

Valerie Nijssen / Getty Images

Kate’s look in Californië vond Valerie zo mooi dat ze het vestje liet maken en de rok (net als de hertogin) bij Whistles kocht.

Valerie Nijssen / Getty Images

Meer looks zien? Klik dan hier.

Lees ook:

Beeld: Bron: Daily Mail

Laatste nieuws

Zie ook