Zwangere Natalie Portman uit de kleren voor Vanity Fair en ze ziet er prachtig uit

Natalie Portman lijkt het op dit moment allemaal te hebben. Niet alleen is ze een beeldige verschijning, ook heeft ze ee...

Lees ook

Natalie Portman lijkt het op dit moment allemaal te hebben. Niet alleen is ze een beeldige verschijning, ook heeft ze een goedlopende carrière, is ze inmiddels al een paar jaar getrouwd met haar liefde Benjamin Millepied én verwacht ze binnenkort haar tweede kindje. Vanity Fair wilde de actrice dolgraag in deze fase van haar leven vastleggen. Naakt, en het ziet er heel mooi uit.

Jessica Diehl, de fashion en style director van Vanity Fair, vertelt dat de hele shoot draaide om Natalie stralend vast te leggen. Niemand minder dan Annie Leibovitz maakte de foto’s.

Gehuld in slechts een zijden stola waarbij haar buik mooi naar voren komt channelt Natalie haar inner Demi Moore (klik hier om de foto te zien waar we op doelen). Het eindresultaat? Een glamoureuze foto van de zwangere Natalie, wat bijna een kopie zou moeten zijn van de foto die Annie Leibovitz zo’n 26 jaar geleden van Demi maakte.

Het is afwachten wanneer haar 5-jarige zoontje Aleph een broertje of een zusje krijgt, maar het ziet ernaar uit dat het niet heel lang meer gaat duren.

Lees ook:

Beeld: Getty Images Bron: Vanity Fair

Laatste nieuws

Zie ook