Waarom prins William nooit een trouwring draagt

Bekijk je de handen van prins William, dan valt je één ding op: ze zijn nogal... kaal.

Lees ook

Bekijk je de handen van prins William, dan valt je één ding op: ze zijn nogal… kaal voor een getrouwde man. En dat klopt, want toen hij in 2011 het jawoord gaf aan zijn grote liefde Kate heeft hij ervoor gekozen om geen trouwring te dragen. Waarom? Om de volgende reden!

LEES OOK: Zo maak je een diamanten ring weer blinkend schoon

Met zijn vermogen kan 'ie de mooiste trouwring uitzoeken, daar is geen twijfel over mogelijk. Bovendien werd overal ter wereld over de royal wedding geschreven, dus inmiddels wéét je dat William een getrouwde man is. Toch blijft de prins weigeren om een ring om zijn vinger te schuiven en weet je wat? Kate vindt het helemaal niet erg. Het zit nu eenmaal zo: William wil helemaal geen ring dragen, omdat hij niet van sieraden houdt.

Andere royals?

Een paleismedewerker vertelt dat William nu eenmaal niet een man voor accessoires is. Voor zijn huwelijk was dat zo en nu hij ja heeft gezegd tegen Kate is dat niet anders. Een beetje royalliefhebber weet dat inmiddels ook: de twee hebben het immers voor hun huwelijksdag al aangegeven. William zou geen ring gaan dragen, omdat het zijn eigen voorkeur is. Dit is trouwens niet ongewoon bij de Britse royals. Heb je ooit prins Philip met een trouwring gezien?

Of prins Andrew (toen 'ie nog getrouwd was)?

Of kroonprins Charles? 

BRON: HELLO, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook