Royal schnabbelaars: het blijft behelpen…

Het valt niet mee om kind van een hoge royal te zijn en toch zelf je weg te moeten vinden. Er dient gewerkt te worden e...

Lees ook

Het valt niet mee om kind van een hoge royal te zijn en toch zelf je weg te moeten vinden.

Er dient gewerkt te worden en gek genoeg trekken nuttige beroepen als voor de klas staan of verpleegkundige worden dan toch minder als de glamourwereld van mode en muziek. Menig dochter van een prins of prinses beproeft haar geluk als model, met dank aan de aristo-connectie als kruiwagen.  

Charlotte Casiraghi, de dochter van prinses Caroline van Hannover en Monaco, is als een van de gezichten van Gucci het meest succesvol. Maar zelfs zij heeft slechts één gezichtsuitdrukking: mond een stukje open, lege blik. Wie hebben we nog meer in de categorie Royal Wannabe?  

Wilde hebzucht? 

Prinses Maria-Olympia van Griekenland is momenteel een van de gezichten van Ralph Lauren. Een rol die ze invult door haar mond open te laten hangen en hongerig / wezenloos /  licht geërgerd te kijken. Het wekt niet echt wilde hebzucht rond de kleren op, helaas. En ja, dit is echt haar permanente gezichtsuitdrukking, dit is een ander kiekje uit de campagne. De persoonlijkheid spat er echt van af, hè?

Bedelen bij Burberry

Lady Amelia Windsor hengelt stevig naar een modellencontract, maar zelfs haar 21ste verjaardag vieren in de Burberry Flagstore had niet het gewenste effect.

Deutsche chic

In dezelfde country chic vijver vist prinses Cleopatra zu Oettingen-Spielberg, ook bekend als Cleo von Adelsheim. Die zichzelf onderscheidt door in ieder geval niet als een kortademige patiënt op de foto te gaan. Kudos!

Prinses TNT

De Frozen look van prinses Elisabeth Thurn und Taxis is nog niet breed aangeslagen, maar de open mond ontbreekt hier uiteraard weer niet en is dik in orde (diepe zucht). 

Kitty bij Dior

Lady Kitty Spencer – dochter van Lord Spencer, nichtje van prinses Diana – pakt het leep aan door hier bij Dior te doen alsof ze er helemaal bijhoort, maar dit was slechts een fotosessie en niets voor het label zelf. Ook zij heeft echter de openhangende mond al helemaal onder de knie ↓ dus hoop doet leven.

Zingende Grimaldi

En dan hebben we nog Jazmin Grace Grimaldi, de oudste (buitenechtelijke) dochter van prins Albert van Monaco. Jazmin Grace idoliseert haar oma Grace Kelly en wil niets liever dan in haar voetsporen treden. Hierbij een proeve van haar kunnen uit haar ‘Fall in love with Jaz’ optreden in de Duplex in New York. We zouden graag zeggen: ‘Don’t quit your day job’, maar die heeft ze helemaal niet, #trustfondskind.

Laatste nieuws

Zie ook