Sarah Chronis over haar celebrity crush: ‘Ik was zo ontzettend verliefd op Leonardo DiCaprio’

Van welke artiest hadden de idolen van nu vroeger zelf poster boven hun bed hangen? En wie knapte af op die ene wereldst...

Lees ook

Van welke artiest hadden de idolen van nu vroeger zelf poster boven hun bed hangen? En wie knapte af op die ene wereldster? Wij vroegen vijf BN’ers naar hun celebrity crush.

Actrice Sarah Chronis (30) was als jong meisje smoorverliefd op Leonardo DiCaprio. “Oh, wat wilde ik graag Kate Winslet zijn.”

Crush
“Elf was ik, toen ik ‘Basketball diaries’ en ‘Romeo + Juliet’ voor het eerst zag. De eerste blik van Leonardo, dat hij in ‘Romeo + Juliet’ een sigaret opstak in de zonsopgang. Zo sexy, ik was direct verkocht.”

Plakboeken
“Ik was zo verliefd op Leonardo, ben meteen posters en ‘Hitkranten’ gaan kopen. Daar knipte ik plaatjes uit. Het maakte niet uit hoe klein, en die plakte ik in mijn agenda. Boven mijn bed hing een grote poster van hem, en iedere avond voordat ik ging slapen, gaf ik Leonardo een kus op zijn mond. Echt waar, het is te gênant voor woorden. Als ik ergens mee zat, deelde ik dat met Leonardo, zat ik op mijn bed tegen die poster te praten. Ik fantaseerde niet dat ik zijn vriendin was, maar oh, wat wilde ik graag Kate Winslet zijn, of Claire Danes, zijn tegenspeelsters. De liefde heeft wel een jaar of drie geduurd, tot mijn veertiende.”

De liefde nu
“Ja, ik ben wel anders naar Leonardo gaan kijken. Ik bewonder hem nu voornamelijk omdat ik hem zo’n goede acteur vind, niet meer zozeer om zijn looks. Hij geeft zoveel in een rol. Daar zou ik het met hem wel over willen hebben. Niet over mijn crush, daar ben ik overheen. Ben ik qua looks zijn type? Grappig, maar als ik hem ooit tegenkom ga ik toch echt tips en tricks vragen over het vak, en niet zijn telefoonnummer.”

Inspiratie
“Leonardo inspireert me niet per se als actrice. Ik ben ook niet gaan acteren om hem. Maar hij wórdt zijn personage, is echt één met het karakter dat hij speelt. Volgens mij komt daar veel improvisatie bij kijken, omdat hij er zo in zit. Heel interessant vind ik dat. Dus ja, daar zou ik het graag eens met hem over hebben.”

Lees de rest van de interviews in Beau Monde. Bestel de editie hier.

Lees ook:

Beeld: Feriet Tunc Interview: Agnes Hofman

Laatste nieuws

Zie ook