Dit is hoe het eruitziet als je eerste klas vliegt met Qatar Airways

Of het nu business of pleasure is (misschien wel allebei): wie veel vliegt doet dat graag in stijl. Met Qatar Airways, b...

Lees ook

Of het nu business of pleasure is (misschien wel allebei): wie veel vliegt doet dat graag in stijl. Met Qatar Airways, bijvoorbeeld. Dit moet wel #bucketlist zijn, want First Class vliegen met deze vliegmaatschappij is als vliegen in een suite. Het kost je in ieder geval een slordige €5000, maar dan krijg je er wel het volgende voor terug.

Qatar Airways
Qatar Airways

De acht first-class suites in het A380-toestel zijn gemaakt van een zacht, geweven materiaal en leer. De koperen details maken het geheel nog chiquer.

Qatar Airways

Slapen doe je natuurlijk niet zittend, maar liggend op je eigen bed van 2.20 meter. Uiteraard met linnen beddengoed. Voor je in slaap valt kun je altijd nog een film aanzetten op je eigen flatscreen televisie.

Qatar Airways

Minstens zo fancy is het boudoir. Rozen, perfect licht en een fancy wastafel zorgen ervoor dat je je even in een spa-omgeving waant.

Qatar Airways

De gigantische bar voelt aan als een private executive club. Perfect als je even je benen wil strekken én wat wil drinken. De drankvoorraad is namelijk helemaal op orde, zoals het heurt.

Lees ook:

Beeld: iStock Bron: Cosmopolitan

Laatste nieuws

Zie ook