Wesley en Yolanthe maken zich om deze reden grote zorgen om Xess Xava

Toen Wesley in 2013 voor 7,5 miljoen euro verkocht werd aan de Turkse voetbalclub Galatasaray betekende het dat hij same...

Lees ook

Toen Wesley in 2013 voor 7,5 miljoen euro verkocht werd aan de Turkse voetbalclub Galatasaray betekende het dat hij samen met Yolanthe de designerkleding in moest pakken om te verhuizen naar Istanbul. Yolanthe noemt het een geweldige stad, maar toch is ze er de laatste tijd minder vaak te vinden. De reden? Yo en Wes maken zich zorgen om de veiligheid van hun zoon Xess Xava én ze neemt hem al te graag mee als ze voor opnames naar het buitenland moet.

De veiligheid van Xess en het gezin staat voor Wesley op plaats 1, zo laat Yolanthe weten in een telefonisch interview. Des te meer reden is er voor de voetballer om zich nu zorgen om hen te maken. De situatie in Turkije blijft onrustig en het komt steeds meer voor dat Yolanthe in het buitenland verblijft dan in hun Turkse huis.

“Het is nu wel even een verdrietige periode daar”, laat Yolanthe los. “En ook best wel eng, als je daar de straat op gaat. Dus dat is nu wel een beetje minder.” Over Wesley zegt ze: “Hij heeft nu wel zoiets van, we hebben wel een kindje samen. We willen dat natuurlijk wel beschermen en geen risico’s nemen. Mocht het echt zover komen, dat het gewoon echt niet meer te doen is, dan zal hij daar wel een beslissing in nemen.” Hun toekomst ligt nu nog in Istanbul, maar Yolanthe wil wél vertellen dat het hun droom is om naar de Verenigde Staten te gaan. Ze biecht op dat ze het liefst een groot deel van het jaar zou doorbrengen in het zonovergoten Californië. To be continued?

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook