Jessie Jazz klapt uit de school over haar relatie met Tim Douwsma

Precies een jaar geleden ontmoetten Tim (29) en Jessie (22) elkaar op de Beau Monde Awards, het was liefde op het eerste...

Precies een jaar geleden ontmoetten Tim (29) en Jessie (22) elkaar op de Beau Monde Awards, het was liefde op het eerste gezicht. Vandaag kruipen ze in de huid van hot Hollywood koppel Ryan Reynolds en Blake Lively om hun liefde te vieren.

Zijn jullie net als Blake en Ryan een powerkoppel?
“Ja, ik denk dat wij elkaar erg versterken. We vinden ons werk leuk en supporten elkaar daarin, maar we weten wel echt wat belangrijk is. Wat wij samen hebben is het allermooist, de veilige haven. Daar zal niemand tussenkomen.”

Wat vind je zo leuk aan Tim?
“Tim is een heel intens mens. Hij heeft een groot hart, hij gaat volledig voor mij. Tim is oprecht met zijn en mijn familie. Hij geeft veel liefde en daarom kan ik echt mezelf zijn bij hem.”

© Mike van den Toorn


Zou je net als Blake en Ryan ooit met Tim willen samenwerken?

“Ja, dat lijkt me heel leuk. Ik ben hem nooit zat. We hebben het er weleens over gehad, door die film van Angelina Jolie en Brad Pitt. Als hij bij me is, voel ik me op mijn gemak. Toen bekend werd dat wij een relatie hadden, kwam er zoveel op mij af, de media lagen voor de deur. Op de rode loper was ik vreselijk zenuwachtig omdat iedereen ineens mijn naam riep. Ik vond dit heel heftig, ik had niet verwacht dat het zoveel met mij zou doen. Als ik Tim zijn arm vasthad, ging het beter, hij zit natuurlijk jaren in het vak. Ik ben van mezelf best bleu.“

Wat is je mooiste herinnering met Tim?
“We hebben mooie gesprekken gehad. In het begin was het zoeken, Tim was ontzettend druk. We waren beiden heel verliefd, maar het was een hectische periode. Tot op een avond op zijn dakterras alles op zijn plek viel. Ik begreep dingen van hem die ik eerder niet begreep. Hij gaf zich helemaal over aan mij en ik aan hem. Het was super mooi weer, er was een sterrenhemel, het was heel romantisch.”

Lees ook:

Beeld: Mike van den Toorn Tekst: Annemiek Hummelink

Laatste nieuws