Zo kun je wonen op Buckingham Palace!

Vaste handen en niet al te zenuwachtig in de buurt van onbetaalbaar antiek? Dan is de vacature die Buckingham Palace mom...

Lees ook

Vaste handen en niet al te zenuwachtig in de buurt van onbetaalbaar antiek? Dan is de vacature die Buckingham Palace momenteel heeft echt iets voor jou.

De Queen zoekt een inwonend dienstmeisje om de historische vazen en onvervangbare schilderijen van Hare Majesteit af te stoffen. In ruil voor deze en andere huishoudelijke diensten – tapijten stofzuigen, ongelukjes van de dorgi en corgi opdweilen – biedt Elizabeth kost en inwoning.

Eindeloos stoffen

© WPA Pool / Getty Images

Verder een salaris van 19.633 euro, 33 vakantiedagen en leuke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals uitzicht op Trooping the Color en gezellige babbeltjes met passerende Windsors. In de vacature staat dat de functie draait om ‘buitengewone service verlenen in een ongelofelijk omgeving’, maar er wordt ook gedreigd dat dit ‘geen standaard huishoudelijk werk‘ is. Belangstellenden kunnen tot 12 februari solliciteren. En kunnen wellicht beter een extra goede aansprakelijkheidsverzekering afsluiten, want zoals je ziet houdt Hare Majesteit erg van prijzige prullaria.

Lees ook: 

Openingsbeeld © John Stilwell / Getty Images

 

Laatste nieuws

Zie ook