Hoe je in een handomdraai een rommelige knot maakt

De knot van actrice Margot Robbie (26) ziet er misschien wat rommelig uit, maar daar zit echt wel wat werk in. Zelf deze...

De knot van actrice Margot Robbie (26) ziet er misschien wat rommelig uit, maar daar zit echt wel wat werk in. Zelf deze messy knot maken, doe je zo!

How to

  • Zorg dat je een goede borstel met zachte haartjes hebt. Toupeer het haar pluk voor pluk door tegen het haar in te kammen. Zo creëer je meer volume.
  • Gooi je lokken naar achteren en borstel je haar in een middenscheiding, net als Margot. Maak een lage staart en zet vast met een elastiekje.
  • Toupeer de staart, dit hoeft niet te extreem. Draai hem losjes om het elastiekje heen tot je een knotje hebt. Maak vast met schuifspeldjes.
  • Om de look iets rommeliger te maken, haal je een paar van de voorste plukken los. Hier kun je eventueel een lichte slag in maken met een krultang. Finish met haarlak et voilà: de messy knot.

Tip

Ga net als de actrice voor een knallende lip bij deze nonchalante hairdo. Zo ben je met een rommelige knot toch instant vrouwelijk.

Lees ook:

Beeld: Getty Images Tekst: Annemiek Hummelink

Laatste nieuws