Deze 5 privé-eilanden kun je gewoon kopen

Ben jij uitgekeken op je buren en het koude weer in Nederland? En heb je toevallig ook nog een flink zakcentje over? Dan...

Lees ook

Ben jij uitgekeken op je buren en het koude weer in Nederland? En heb je toevallig ook nog een flink zakcentje over? Dan is een privé-eiland misschien wel iets voor jou! Speciaal voor jou hebben we de 5 mooiste privé-eilanden op een rijtje gezet die je gewoon kunt kopen. Je moet er alleen wel even flink voor in de buidel tasten.

– Foot’s Cay

Voor 16.000.000 dollar is dit kleine eilandje in de Bahama’s voor jou. Je bent dan 30 minuten verwijderd van het internationale vliegveld, waar ook een service voor privé-vliegtuigen is. In de omliggende zee van het eilandje kun je fantastisch zeilen, vissen en duiken. Er is een groot koraalrif waar je de mooiste vissen kunt bekijken. 

Foot’s cay via Cosmopolitan UK

– Motu Matatahi

Dit eilandje is zó privé dat het niet eens bekend is bij Google Maps. Voor 245.289 dollar kun je het stukje grond kopen dat in Frans Polynesië is te vinden. Het is omringd door kristalhelder azuurblauw water en is 10 minuten varen van de beroemde Blue Lagoon. Vanaf het vliegveld is het eiland een uur varen. 

Motu Matatahi via Cosmopolitan UK

– Motu Roa

Dit eiland is te koop voor 6.688.505 dollar en is een waar paradijs. Het ligt in het midden van de oceaan, en is op 20 minuten varen verwijderd van Frans Polynesië. Het echte droomleven begint hier: Zonnen, snorkelen, witte stranden, azuurblauwe zee, kleurrijke vissen en drinken uit kokosnoten zijn hier dagelijkse kost. 

Motu Roa via Cosmopolitan UK

 

– Nengo Nengo 

Dit is één van de duurste eilanden: Voor 52.268.451 dollar is het van jou. Het ligt zo’n 96 kilometer ten zuidwesten van Hao eiland (French Polynesië). Het eiland is bijna 13 kilometer land en 8 kilometer breed. Je hebt dan dus best veel grond voor je geld. 

 

Nengo Nengo via Cosmopolitan UK

– Powell Cay

Dit eiland middenin de Bahama’s is te koop voor 7.895.000 dollar. Het eiland is ontzettend groen en is de droom van iedere natuurliefhebber. Naast groen kun je ook genieten van de witte stranden en azuurblauwe wateren om je heen. In één woord: adembenemend. 

Powell Cay via Cosmopolitan UK 

Lees ook:

Bron: //www.cosmopolitan.co.uk/entertainment/travel/g4881/stunning-private-islands-you-can-buy/ 

Beeld: iStock

 

Laatste nieuws

Zie ook