Patricia Paay spreekt zich uit over ‘respectloze Adam’

Patricia Paay (67) is officieel met Robbert (32). Ze kon niet wachten: “Ik trouw graag met hem. Ik ben een zw...

Lees ook

Patricia Paay (67) is officieel met Robbert (32). Ze kon niet wachten: “Ik trouw graag met hem. Ik ben een zwaantje, ik hoor graag bij iemand.”

RESPECTLOZE ADAM

“Toen de relatie met Adam voorbij ging, was ik gebroken. Uit het niets meldde hij me dat hij een ander had en bij me wegging. Het viel zo rauw op mijn dak. Na 21 jaar, waarin ik dacht dat we het leuk hadden samen. Mijn trots heeft me geholpen hier overheen te komen. Ik ben vreselijk op hem afgeknapt door de manier waarop hij me toen behandelde. Respectloos. Al die dingen die fijn waren tussen ons, gooide hij zo over boord. Hij zette het mooie gezin dat we samen hadden op het spel. Ik besloot ook direct alle sieraden die hij me ooit had gegeven, weg te doen. Het was niks meer waard. Vaak blijven vrouwen erin hangen als er zoiets gebeurt. Dat is niks voor mij. Natuurlijk was ik boos en jaloers, maar ik probeerde vooral te bedenken: ik verdien beter.”

TWEEDE GROTE LIEFDE

“Bij Robbert heb ik het gevoel dat hij de tweede grote liefde van mijn leven is, na Adam. In de andere relaties die ik had, voelde ik me vaak toch alleen. Met Robbert heb ik dat niet. We maken elke dag samen leuk, warm, gezellig. Laatst zei hij tegen me: ‘Je bent niet alleen mijn vriendin, maar je bent ook mijn maatje. Het liefst doe ik alles samen met jou.’ Dat vond ik zo lief. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik hem nog heb mogen tegenkomen.”

Lees het hele interview in de nieuwe Beau Monde. Bestel de editie hier!

Lees ook:

Beeld: ANP Interview: Merel Brons

Laatste nieuws

Zie ook