Lief: nieuwe foto van prinses Estelle en prins Oscar

Het Zweedse koningshuis heeft een nieuwe foto vrijgegeven van het gezin van kroonprinses Victoria en prins Daniel, met a...

Lees ook

Het Zweedse koningshuis heeft een nieuwe foto vrijgegeven van het gezin van kroonprinses Victoria en prins Daniel, met als stralend middelpunt natuurlijk de kleine Zwoyals.

Prinses Estelle wordt volgende maand vijf en zit sinds oktober op Montessori kleuterschool Lilla Kvikkjokk. Eerst zat ze in Danderyd op school, maar het kroonprinselijk paar koos alsnog voor een andere school, dichter bij het paleis, “om logistieke redenen”.

Het is een zogenaamde ‘voorschool’, pas op haar zesde gaat de prinses naar de ‘förskoleklass’, een leerjaar waarin de nadruk al wat meer op leren ligt. Het serieuze schoolwerk begint op haar zevende.

Voor prins Oscar is dat allemaal nog ver weg, die viert in maart zijn eerste verjaardag. Toch ontwikkelt ook hij zich snel, het is al een heel mannetje, zoals hij hier ↓ zit. Maar gelukkig nog wel met die hilarisch kritische blik die hij ook al baby al had.

© Kungahuset.se  

All in the family

© Kungahuset.se  

Die bijzondere blik heeft prins Oscar overigens niet van een vreemde, zijn moeder Victoria ↑ beschikte er ook over, net als zijn opa ↓ koning Carl Gustaf.

© Kungahuset.se  

Lees ook:  

Openingsbeeld © Kungahuset.se  

Laatste nieuws

Zie ook