Toen & nu: prinses Caroline

Prinses Caroline blaast vandaag alweer zestig kaarsjes uit. Tijd om wat oude kiekjes van de oudste zus van prins Albert...

Lees ook

Prinses Caroline blaast vandaag alweer zestig kaarsjes uit. Tijd om wat oude kiekjes van de oudste zus van prins Albert op te duiken.

Prinses Caroline heeft een bewogen leven achter de rug. De rebelse prinses trouwde in 1978 met de veel oudere Philippe Junot – een bankier uit Parijs die bekend stond als playboy. Haar moeder accepteerde het huwelijk nooit en het bleek dan ook gedoemd te mislukken: het stel scheidde twee jaar later weer. In 1983 hertrouwde Caroline met Stefano Casiraghi, een projectontwikkelaar en autohandelaar. Met hem kreeg ze drie kinderen: Andrea, Charlotte en Pierre. Haar man overleed later aan een ongeluk met een speedboot. Bijna tien jaar later trouwde Caroline nog eenmaal en kreeg ze nog een dochter: Alexandra.

De prinses heeft door de jaren heen verschillende looks gehad, maar ze nog altijd even prachtig. Bekijk hier de foto’s van vroeger en nu.

Toen:

Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images

Nu:

Getty Images
Getty Images

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook