Zat dít in het cadeau van Melania Trump aan Michelle?

Voormalig first lady Michelle Obama kreeg vlak voor de inauguratie van president Donald Trump een presentje van zijn vro...

Lees ook

Voormalig first lady Michelle Obama kreeg vlak voor de inauguratie van president Donald Trump een presentje van zijn vrouw Melania. Een attent gebaar – dat ietwat ongelukkig viel. Het viertal moest namelijk gekiekt worden door de hordes pers die te wachten stond en de kleinigheid stond niet in het draaiboek. Maar wat zat er eigenlijk in de beruchte lichtblauwe verpakking?

Bekend is dat het gaat om een cadeauverpakking van Tiffany & Co., een luxueuze Amerikaanse juwelier. Omdat het bedrijf geen uitspraken wil doen over de gift, loopt de geruchtenmachine op volle toeren. Dit is de meest aannemelijke theorie.

Fotoframe

De Britse krant The Mirror speurde de website van de juwelier af, op zoek naar producten die in de cadeauverpakking zouden kunnen prijken. Het meest aannemelijke volgens de krant, is dat het ging om een posh fotoframe. De juwelier verkoopt verschillende zilveren fotolijsten, in vormen die prima in het pakketje zouden kunnen passen. De diverse lijsten kosten honderden euro’s.

Het zou bovendien een prima cadeau zijn: de lijst zou mooi op een dressoir staan in het nieuwe optrekje van Michelle en Barack Obama.

Fotoframe | Tiffany & Co.

Of het daadwerkelijk een fotolijst is, zullen we hoogstwaarschijnlijk nooit zeker weten. Bekijk het ongemakkelijke cadeaumoment hier nog een keer terug:

Lees ook:

Bron: The Mirror | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook