Emotionele Yolanthe: ‘Mooiste geschenk van mijn leven’

Yolanthe heeft er in het verleden nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een gezin wil. Zeker met man Wesley aan haar...

Yolanthe heeft er in het verleden nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een gezin wil. Zeker met man Wesley aan haar zijde was ze er klaar voor, maar zwanger worden was niet zo vanzelfsprekend. Inmiddels is de kleine Xess Xava niet zo klein meer, maar dat weerhoudt mama Yo er niet van om even terug te blikken op haar zwangerschap.

Waar Yolanthe normaal kiekjes plaatst van haar goedlachse zoon, plaatst ze nu voor de verandering een throwback foto. Op de foto zie je de knappe en hoogzwangere Yolanthe toen ze poseerde voor een Grazia shoot. Yolanthe ging destijds naakt op de foto in Ibiza met slechts een groot accessoire om haar lichaam deels te bedekken. Een prachtige foto en ze kijkt er graag naar terug.

Niet alleen de foto is bijzonder, ook het bijschrift. Bij het plaatsen van de foto schreef ze namelijk: ‘Mooiste geschenk van mijn leven… Mijn baby boy.” Dat bijschrift zorgt er overigens ook weer voor dat media nu speculeren dat Yo en Wes wederom een kindje verwachten, maar zolang de presentatrice dat zelf niet aankondigt kun je dat het beste met een korreltje zout nemen.

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws