Brekend: Hans Breukhoven overleden

Woorden schieten tekort... Na het nieuws dat de moeder van Joop Braakhekke gisteravond is gestorven, heeft Connie Wittem...

Lees ook

Woorden schieten tekort… Na het nieuws dat de moeder van Joop Braakhekke gisteravond is gestorven, heeft Connie Witteman vandaag bevestigd dat haar ex-man Hans Breukhoven op 70-jarige leeftijd is overleden.

Hans leed sinds 2014 aan alvleesklierkanker. Veel details over zijn overlijden zijn niet bekend. Wat we wel weten is dat Hans in zijn woonplaats Londen zijn laatste adem heeft uitgeblazen. Hij zal naar Nederland gebracht worden voor de begrafenis.

Samen met Connie volgde Hans, oprichter van Free Record Shop, destijds hét glamourkoppel van Nederland. Onlangs sprak Connie nog met Beau Monde over haar leven toen en haar leven nu. Aan Beau Monde vertelde ze: “Mensen dachten: Connie vliegt nooit uit haar gouden kooi, maar ik heb het wel gedaan. En ik ben heel blij dat ik niet alleen uit die kooi ben gevlogen, maar ook het deurtje heb dichtgedaan. Ik heb een goed leven gehad met mijn ex-man, maar mezelf te kort gedaan en behoorlijk afgezien.” Samen adopteerden ze drie kinderen.

Lees ook:

Beeld: ANP Bron: Telegraaf

Laatste nieuws

Zie ook