Uitgenodigd voor een feestje? Zoveel denier hoort je panty te zijn

Hoe heurt het eigenlijk? Beau Monde legde prangende vragen voor aan imago- en etiquette expert Gonnie Klein Rouweler van...

Lees ook

Hoe heurt het eigenlijk? Beau Monde legde prangende vragen voor aan imago- en etiquette expert Gonnie Klein Rouweler van Image Consultancy. Op haar beurt vertelde Gonnie de do’s en don’ts tijdens een feest. Een belangrijke do: draag een panty en niet zo maar een panty, maar één die haast onzichtbaar is.

Op de vraag wat do’s en don’ts zijn als je bent uitgenodigd voor een feest geeft Gonnie het volgende antwoord. “Een absolute do: draag een panty. Zie het als een laagje foundation voor je benen.” Daarbij is het belangrijk dat je niet voor een dikke panty gaat, maar juist voor een dunne variant die je bijna niet ziet. “Huidkleurige panty’s, maximaal negen denier, zijn zo dun dat ze haast niet zichtbaar zijn, maar geven je benen een verzorgd waasje en zorgen voor comfort in je schoen.” Deze panty’s zijn fragiel, dus trek ze daarom aan met handschoentjes.

En de don’ts? “Bestaat er een grotere don’t dan het stampen als een paard op hoge hakken? Ik vrees van niet. Neem als het nodig is een lesje hakken lopen en oefen, oefen, oefen. Bijna alle looks zijn leuker als je er hakken onder draagt. Ze maken je verschijning compleet.”

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook