Lief! Wat Quinty Trustfull zo aantrekkelijk vindt aan haar man Orlando

Quinty Trustfull heeft het allemaal: een fijn gezin, een lieve (en ontzettend knappe) man en een goedlopende carri&egrav...

Lees ook

Quinty Trustfull heeft het allemaal: een fijn gezin, een lieve (en ontzettend knappe) man en een goedlopende carrière. Om over haar looks nog maar te zwijgen. Waar half Hillywood aan de botox – en meer – zit, is Quinty nog altijd een natural beauty. Niet alleen haar looks zijn jaloersmakend, ook haar relatie. Dat houdt namelijk al ruim 26 jaar stand.

Beau Monde vroeg wat Quinty zo aantrekkelijk vindt aan haar man. “Hij is een heel wijze en slimme man, hij heeft me leren relativeren”, vertelt de presentatrice. “Ik kon me vroeger druk maken om niks. Dat doe ik niet meer, en dat heeft me echt geholpen in het leven. Hij is een klankbord voor me. Ook voor zijn vrienden trouwens. We vullen elkaar goed aan.”

Op haar beurt helpt Quinty Orlando ook. Zo heeft ze hem geleerd om te genieten van het moment en om niet te lang ergens mee te zitten. “We zijn elkaars gelijken, we boksen op een positieve manier met elkaar. Maken elkaar sterker. Hij blijft me – ook na 25 jaar – intrigeren.” Ook met de toekomst zit het goed, want Quinty zou graag willen reizen met haar grote liefde. “Het avontuur nog wat verder van huis opzoeken, als twee oude besjes.”

Lees ook:

Beeld: Stef Nagel voor Beau Monde

 

Laatste nieuws

Zie ook