Kate haalt uit naar William en zijn marathonambities

Hertogin Kate heeft er helemaal geen problemen mee om zo nu en dan een liefdevolle sneer uit te delen naar haar man...

Lees ook

Hertogin Kate heeft er helemaal geen problemen mee om zo nu en dan een liefdevolle sneer uit te delen naar haar man. Zo maakte prins William bekend dat hij ambities heeft om een marathon te lopen in Kenia, maar dat lijkt de Duchess niet helemaal voor zich te zien.

Kate trakteert haar man en de rest van de wereld zo af en toe op een leuke opmerking. Vaak gaat dat ten koste van William zelf. Eerder grapte ze dat haar man wel een toupet van alpaca haar kan gebruiken en dat ‘ie ondanks zijn 34 jaar zich gedraagt als een tiener. Je begrijpt het al, af en toe moet William even op z’n plek gezet worden. Deze keer geeft ze haar man er ook genadeloos van langs als hij kenbaar maakt dat hij een marathon wil lopen. In Kenia.

Toen het royal koppel afgelopen dinsdag hun opwachting maakte op een event voor de mental health charity Heads Together campagne hield ze zich eerst in, maar toen Kate gevraagd werd wat ze van Williams ambities vindt gaf ze daar antwoord op. Een presentator vertelt aan verslaggevers: “Ik sprak met prins William en hij beloofde dat hij ooit een marathon in Kenia gaat rennen. Toen sprak ik met hertogin Kate en zij zei: ik geloof het pas als ik het zie.” Geheel verrassend is Kate’s antwoord niet aangezien ze er geen geheim van maken dat ze nogal competitief zijn ingesteld. Eén ding is zeker: als het aan Kate ligt loopt William die marathon waarschijnlijk niet…

Lees ook:

Beeld: Getty Images Bron: Cosmopolitan

Laatste nieuws

Zie ook