De grote droom van Carlo Boszhard en zijn vriend Herald komt uit

Tien jaar geleden zag Carlo Boszhard het helemaal niet zitten om een gezin te stichten. Destijds was hij zo druk me...

Lees ook

Tien jaar geleden zag Carlo Boszhard het helemaal niet zitten om een gezin te stichten. Destijds was hij zo druk met zijn carrière dat hij niet genoeg tijd vrij kon maken voor de opvoeding van een kind. Nu lijkt hij daar anders tegenaan te kijken. Sterker nog, samen met zijn partner Herald is hij al ver in de adoptieprocedure!

Sinds vorig jaar bezoekt Carlo samen met Herald speciale voorlichtingsavonden voor adoptieouders. “Eén keer in de twee weken komen we met een aantal stellen bij elkaar en krijgen we alles te horen over wat er bij adoptie komt kijken.” Het interview in Story komt niet helemaal uit de lucht vallen. Eerder vertelde hij in zijn eigen televisieprogramma aan Yolanthe dat hij het thuis goed heeft en dat het koppel graag hun gezin wil uitbreiden. De twee zijn klaar voor het vaderschap en het lijkt nu allemaal heel dichtbij te komen.

Sterker nog, de kans is aanwezig dat Carlo en Herald al voor het einde van het jaar een kindje in hun armen mogen sluiten! Omdat niet alle landen openstaan voor adoptie door twee mannen, hebben ze nog geen definitieve keuze gemaakt uit welk land ze willen adopteren. “We denken nu aan Portugal. Dat land staat – net als Amerika – positief tegenover door twee mannen.”

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook