Yolanthe deelt nieuwe lieve kiekjes van Xess Xava en het is weer te schattig

Waar sommige BN'ers er bewust voor kiezen om hun kind uit de Instagram spotlights te houden, doet Yolanthe dat niet. Met...

Waar sommige BN’ers er bewust voor kiezen om hun kind uit de Instagram spotlights te houden, doet Yolanthe dat niet. Met liefde deelt ze keer op keer foto’s van haar oogappel Xess Xava en dat is aan de ene kant begrijpelijk: zo’n kiekje levert altijd meer likes op dan welke andere foto dan ook. Dat doet een moederhart vast goed en als je ziet welke foto’s ze gisteren heeft geplaatst snap je wel waarom!

Xess is zoals altijd weer überschattig op de kiek gezet. Wat wordt de peuter al groot! Zoals altijd lacht de jongeman van oor tot oor en het is duidelijk dat Yolanthe gek is op haar zoontje. Deze keer plaatste ze drie foto’s van zichzelf met Xess én een mega knuffelbeer die ongetwijfeld een plekje heeft gekregen in de kinderkamer van Xess.

Aan de reacties van Yo’s volgers te zien mag ze door blijven gaan met het plaatsen van deze privé beelden! Uit het aantal hartjes onder de foto’s blijkt wel dat zij het helemáál niet erg om de immer vrolijke Xess op Instagram te zien.

Kijk maar:

Lees ook:

Beeld: ANP

Laatste nieuws