Mariah Carey en Elton John op je feestje? Zoveel kost dat

Bij een excentriek feestje horen bijzondere optredens, moet zakenman Valery Kogan (65) gedacht hebben. De Russische milj...

Bij een excentriek feestje horen bijzondere optredens, moet zakenman Valery Kogan (65) gedacht hebben. De Russische miljardair huurde Mariah Carey en Elton John in voor een optreden op de bruiloft van zijn kleindochter, en daar hing een flink prijskaartje aan.

Mariah zong het nummer ‘We Belong Together’ voor de 19-jarige kleindochter van de miljardair en haar kersverse man, in het Londense Landmark Hotel. Daar zou de zakenman maar liefst 2,8 miljoen euro voor neergeteld hebben. Ook Elton John zong 12 nummers tijdens de receptie. In totaal zouden de twee bijna 4 miljoen euro gekost hebben.

Mariah en Elton waren niet de enige sterren op de groteske bruiloft. Ook acteur Antonio Banderas was van de partij, net als vele Russische celebs. Het feestfestijn vond plaats in Londen en moet een hoop gekost hebben. Dat zal de opa van de bruid niets uitmaken, Valery Kogan is namelijk een van de rijkste mensen uit Rusland: hij zou maar liefst 1,8 miljard waard zijn.

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws