Een grote verandering voor prins William en zijn gezin

Het leven van prins William gaat binnenkort flink veranderen. Naar verluid stopt de hertog van Cambridge met zijn partti...

Lees ook

Het leven van prins William gaat binnenkort flink veranderen. Naar verluid stopt de hertog van Cambridge met zijn parttime baan als ambulancepiloot bij de East Anglian Air Ambulance en verhuist hij met zijn gezin naar Londen.

The Sunday Times meldt dat prins William aan het eind van de zomer zal stoppen met zijn baan. Hij en zijn gezin zullen vanaf de herfst permanent in het Londense Kensington Palace gaan wonen. Precies op tijd voor de eerste schooldag van prins George, die op dezelfde school start als waar zijn vader ooit zat. 

Volgens een ingewijde was er geen druk van bovenaf om te stoppen met zijn baan, maar William begrijpt dat hij steeds meer verantwoordelijkheden krijgt in de Britse monarchie. Eenmaal in Londen willen prins William en zijn vrouw Kate zich meer bezig gaan houden met liefdadigheidswerk.

Eerder dit jaar liet prins William nog weten dat hij gek is op zijn baan. “Ik kijk er elke dag naar uit om te gaan werken, of het nou half 6 ’s ochtends is, of als ik pas om twee uur ’s nachts naar bed ga”, zei hij tegen BBC Future.

Lees ook:

Bron: The Sunday Times | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook