Halfbroer van prins Harry’s vriendin gearresteerd

De Middletons, geliefd mikpunt bij Britse royalisten die hen niet chic genoeg vinden, kunnen opgelucht ademhalen. Er is...

De Middletons, geliefd mikpunt bij Britse royalisten die hen niet chic genoeg vinden, kunnen opgelucht ademhalen. Er is een geweldige bliksemafleider bijgekomen: Thomas Markle, de halfbroer van Meghan Markle, de vriendin van prins Harry.

Glaszetter Thomas Wayne Markle Jr. (50) en Meghan hebben dezelfde vader. Junior is gearresteerd na een ruzie met zijn vriendin Darlene Blount, die op een nogal gewelddadige manier escaleerde. Afgaan op berichten in de lokale pers gebeurde het een en ander onder invloed van alcohol. Glaszetter Markle zette het wapen op het hoofd van de vrouwen om haar zijn flat in Grants Pass, Oregon uit te krijgen. Een uitnodiging voor een eventuele royal wedding kan hij hierbij vergeten. 

Mugshot

© Mugshots.com

Thomas is aangehouden op verdenking van bedreiging, een vuurwapen op een ander richten en onwettelijk gebruik van een wapen. Hij is inmiddels vrij omdat zijn ex-vrouw Tracy Dooley zijn borgtocht van $ 1500 heeft betaald. Eerder dit jaar sprak Thomas al iets te vrij over de relatie van Meghan met de prins: “Ze zijn erg verliefd en extreem gelukkig met elkaar. Ze zien er samen goed uit, ze heeft het goed voor elkaar.” Met zulke familieleden is het geen wonder dat Meghan al vóór ze Harry leerde kennen een beetje afstand heeft genomen.

Lees ook: 

Openingsbeeld © Getty Images

Laatste nieuws