Dit is het favoriete tassenmerk van Sylvie Meis

Toen entertainment editor Agnes Hofman in 2016 de kans kreeg om Sylvie Meis zeven duchtige dillema's voor te leggen, dee...

Lees ook

Toen entertainment editor Agnes Hofman in 2016 de kans kreeg om Sylvie Meis zeven duchtige dillema’s voor te leggen, deed ze dat. We leerden de Nederlandse beauty – die resideert in Hamburg – stukje bij beetje beter kennen. Zo kwamen we erachter dat vergeven heel lastig is voor La Meis, maar ook luchtige onderwerpen kwamen ter sprake. Zoals haar favoriete tassenmerk.

Sylvie maakt er geen geheim van dat ze van de mooie dingen des levens houdt. Sterker nog, je kunt haar best een glamourpoes noemen. Met een paar Isabel Marant laarsjes aan haar voeten en een designer tas om haar schouders spot je haar zo in Hamburg. Maar wat is dan het tassenmerk naar keuze? Daar kan ze snel op antwoorden: Chanel.

Haar lievelingstas lijkt van tijd tot tijd te veranderen – wat logisch is als je zoveel keuze hebt als Sylvie – maar als ze écht moet kiezen, dan draagt ze het liefst Chanel. Niet alleen qua tassen, ook de kleding bevalt haar goed. Op de vraag wat haar favoriete kledingstuk is antwoordt ze stellig: “een zwart Chanel-jasje” en die liefde voor het chique Franse modehuis zien we terug op haar Instagram foto’s.

Zo heeft Sylvie de keuze om fijn af te wisselen tussen die iconische Chanel Flap Bags en haar Chanel Boy Bags, allen in verschillende kleuren uitgevoerd.

Lees ook:

Beeld: Nick van Ormondt

Laatste nieuws

Zie ook