Victoria Beckham geeft toe dat ze spijt heeft van haar borstvergroting

De Britse Vogue vroeg aan modeontwerpster Victoria Beckham of ze aan brief aan zichzelf wilde schrijven. Victoria accept...

Lees ook

De Britse Vogue vroeg aan modeontwerpster Victoria Beckham of ze aan brief aan zichzelf wilde schrijven. Victoria accepteerde het aanbod en schreef er op los. Over haar acne, pesterijen aan haar adres en haar borstvergroting. Ze durft zelfs op te biechten dat ze van dat laatste spijt heeft. Who knew?

Back in the Spice Girls days ging Victoria door het leven met een flink decolleté, maar dat heeft ze niet van moeder natuur gekregen. Op haar achttiende was ze namelijk niet tevreden met wat ze van nature gekregen heeft, dus besloot ze om er iets aan te doen. Omdat ze het mooi vond, of misschien omdat het haar zelfverzekerder maakte. Hoe dan ook, in de brief schrijft Victoria aan zichzelf dat ze die keuze niet had moeten maken.

Je zal altijd verslaafd zijn aan Elnett haarlak, maar daar ga je mee minderen. Minder van de ‘Hallo, ik kom net uit een windtunnel’, alsjeblieft. En ik moet ook zeggen dat je je borsten niet moet verpesten. Dat negeerde ik jaren – stom. Een teken van onzekerheid. Wees blij met wat je hebt.

Haar borstvergroting en haar niet zo stijlvolle dagen zijn onlosmakelijk met elkaar verboden. Tegenwoordig gaat Vic voor een bescheiden cupmaat. De hele brief lezen? Dat doe je hier.

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook