De duurste aankoop van: Tess Milne

Niets zo fijn als ongegeneerd de garderobe van BN'er vrouwen bekijken. Beau Monde doet het met liefde en vraagt daarbij...

Lees ook

Niets zo fijn als ongegeneerd de garderobe van BN’er vrouwen bekijken. Beau Monde doet het met liefde en vraagt daarbij het designerhemd van het lijf. Voor welke items worden flinke bedragen neergelegd? Deze keer in ‘de duurste aankoop van’: Tess Milne.

De smaak van presentatrice Tess Milne (28): rock-stoer met af en toe een Assepoester-gaat-naar-het-bal-element. En glitters, veel glitters. “Waarom zou je niet in een baljurk boodschappen kunnen doen?”

Pronkstuk?
“Mijn paars met roze Fendi-hakken, het zijn net snoepjes, ze zien er bijzonder smakelijk uit. Ik zag ze en móest ze hebben: de perfecte dramatische filmschoenen. Simpel zwart jurkje erboven en je bent klaar. Als ik de schoenen zie, word ik vrolijk.”

Duurste aankoop?
“De Fendi-hakken die ik al eerder noemde. En een donkerpaarse jurk van Alexander McQueen, die ik in een stressmoment binnen vijf minuten kocht bij De Bijenkorf voor het Gouden Televizier-Ring Gala. Mijn stylist Peter had eerder een fantastische zwarte Victoria Beckham voor me geregeld. Net voor vertrek bleef ik echter achter de deur hangen, waardoor de jurk scheurde. In paniek belde ik Peter, die riep dat ik naar De Bijenkorf moest komen. Uiteindelijk was ik veel te laat op het gala, maar ik zag er wel tof uit.”

Miskoop?
“Omdat ik heel impulsief ben, gaat er nog wel eens iets mis. Tip: ga niet shoppen als je aangeschoten bent, omdat je al de hele middag met een vriendin op het terras hebt gezeten. Alle spullen die je op zo’n moment leuk vindt, zien er de volgende dag heel anders uit! Zo heb ik mijn vriend eens gechoqueerd met een felroze fladderjurk, stijltje leuk-op-Cuba.”

Lees ook:

Beeld: Dario & Misja Tekst: Sandra Ten Brink

Laatste nieuws

Zie ook