Oprah Winfrey valt 19 kilo (!) af en vertelt haar geheim

Het lijkt alsof Oprah Winfrey eeuwig op dieet is, maar nu lijkt de televisiepresentatrice vastberaden te zijn om niet al...

Lees ook

Het lijkt alsof Oprah Winfrey eeuwig op dieet is, maar nu lijkt de televisiepresentatrice vastberaden te zijn om niet alleen de kilo’s kwijt te spelen. Ze wil ze er ook af houden. Hoe doet de Queen of Television dat? Oprah deelt haar geheim (maar niet voordat ze er een goede business deal uitsleept).

Oprah gaat sinds kort maar liefst 19 kilo lichter door het leven sinds ze met Weight Watchers is begonnen en da’s een hele prestatie. Overigens heeft ze het meteen slim aangepakt, want met het verliezen van die kilo’s verdient ze behoorlijk wat geld. De business babe scheen al 10% van de winst van het bedrijf te ontvangen vóórdat ze überhaupt aan het dieetprogramma begon! En in ruil daarvoor neemt ze een gezellig (en ietwat fake) promofilmpje op.

Met de woorden ‘dit is het makkelijkste afvalproces dat ik ooit heb gemaakt’ weet ze dit dieet ongetwijfeld aan veel mensen te verkopen. Met haar maatje 42 ziet ze er inderdaad fantastisch goed uit en toegegeven, het eten in de promo ziet er best smakelijk uit. Oh, en het beste: Oprah drinkt gewoon nog wijn. Thank God.

Bekijk hier de video:

Lees ook:

Beeld: ANP Bron: Show

Laatste nieuws

Zie ook