Lief! Sneeuwpret voor prinses Leonore en prins Nicolas

Een groot deel van de Zweedse royals is op wintersportvakantie in Verbiers. Daar ploegen koning Carl Gustaf en koningin...

Een groot deel van de Zweedse royals is op wintersportvakantie in Verbiers. Daar ploegen koning Carl Gustaf en koningin Silvia door de sneeuw, waarbij ze links en rechts worden ingehaald door hun kleinkinderen, prinses Leonore (bijna 3) en prins Nicolas (1,5).

Broer en zus zijn er in gezelschap van hun moeder, prinses Madeleine van Zweden en hun vader Chris O’Neill, die zich weer bij het gezelschap heeft gevoegd. Ook van de partij zijn hun grootouders, koningin Silvia en koning Carl Gustaf. Het skiën gaat Zijne Majesteit niet meer zo soepel af als op deze uiterst sportieve foto uit 1977, maar van achter je kleinkinderen aan langlaufen blijf je ook reuze fit. Hij zal overigens thuis wel moeten uitleggen waarom hij niet gewoon in Zweden skiet, waar de sneeuw óók niet te versmaden is. Deze foto’s ↓ zette prinses Madeleine zelf online.

© Princess Madeleine / Facebook

Leonore kan niet genoeg krijgen van door de sneeuw rollen.

© Princess Madeleine / Facebook

Op het sleetje, naast het sleetje, Nicolas vindt het allemaal leuk.

© Princess Madeleine / Facebook

Nicolas gaat steeds meer op Chris lijken.

© Princess Madeleine / Facebook

En prinses Leonore heeft haar inner hipster gevonden en drinkt tijdens de après-ski haar chocolademelk uitsluitend nog uit jampotten.

Lees ook: 

 Openingsbeeld © Francis Apesteguy / Getty Images

Laatste nieuws