Privékok onthult het strenge dieet van hertogin Kate

Benieuwd wat je voorgeschoteld krijgt als je gaat eten bij prins William en hertogin Kate? Het is in ieder geval geen ka...

Lees ook

Benieuwd wat je voorgeschoteld krijgt als je gaat eten bij prins William en hertogin Kate? Het is in ieder geval geen kaviaar zoals je van royals verwacht. Privékok Carolyn Robb verklapt hoe het er in de koninklijke keuken aan toe gaat en hoe de hertogin haar slanke figuur behoudt. 

William en Kate schakelen af en toe een privékok in, maar dat is een uitzondering. Het leven van het koninklijke paar is veel minder glamorous dan je denkt. Het is de hertogin die het eten voor het gezin bereidt. “Je moet onthouden dat ze geen royal is. Ze komt uit een normaal gezin waar ze altijd voor zichzelf heeft gekookt. En wat ik heb gehoord is dat William graag bij haar familie eet, omdat ze gewoon met elkaar aan tafel zitten zoals een gewoon gezin. En dat doen zij nu ook met hun eigen gezin,” vertelt privékok Carolyn. 

De hertogin houdt er ook van om etentjes te organiseren en haar gasten zelf in de watten te leggen. Het liefst kookt Kate currygerechten, maar in de aanloop naar haar bruiloft moest ze die gerechten laten staan. De vrouw van William volgde een streng dieet om zo slank mogelijk in haar trouwjurk te verschijnen, zo onthult privékok Carolyn. Kate deed aan The Dukan Diet dat bestaat uit veel eiwitten, groentes, fruit en volkoren brood.

Dat dieet heeft ze meteen laten varen toen de bruiloft achter de rug was. Kate is van nature slank en hoeft niet veel te doen voor haar figuur. Sterker nog, tijdens haar zwangerschap moest ze hypnotherapie ondergaan omdat ze haar eetlust was verloren. Dankzij avocado’s, bessen en havermout bleven de hertogin én de baby gezond.  

Lees ook: 

Beeld: ANP | Bron

Laatste nieuws

Zie ook