Voor déze voetbalclubs zijn Willem-Alexander en Máxima

Het privéleven van koning Willem-Alexander en koningin Máxima blijft een groot mysterie, maar af en toe ko...

Het privéleven van koning Willem-Alexander en koningin Máxima blijft een groot mysterie, maar af en toe komen er details naar buiten. Zo blijkt het koningspaar ook met samengeknepen billen op de bank te zitten als hun favoriete voetbalclubs spelen. En voetbal is meteen een pijnpuntje binnen het gezin, want Willem-Alexander en Máxima blijken hierover niet op één lijn te zitten… 

Huwelijksproblemen of discussies blijven altijd tussen de vier muren van Villa Eikenhorst. Maar we kunnen ons zo voorstellen dat het koningspaar af en toe ruziet over voetbal. De koning en koningin blijken namelijk niet voor dezelfde voetbalclub te juichen. Voetbaltrainer Ron Jans praatte zijn mond voorbij over de favoriete voetbalclubs van Willem-Alexander en Máxima. 

“Ik weet eigenlijk niet of ik het mag zeggen, maar ik doe het toch: de koning heeft een voorkeur voor Ajax en Máxima is voor Feyenoord,” verklapte de trainer na afloop van een competitieduel tussen Ajax en PEC Zwolle.  Dat zorgt ongetwijfeld tussen enige spanningen, al helemaal omdat de Amsterdamse en Rotterdamse club aartsrivalen zijn. 

Lees ook: 

Beeld: ANP | Bron

Laatste nieuws