Zó ziet de jonge Rikki uit GTST er nu uit

Inmiddels is Robin Martens niet meer weg te denken als Rikki de Jong in Goede Tijden, Slechte Tijden. Toch was de dochte...

Lees ook

Inmiddels is Robin Martens niet meer weg te denken als Rikki de Jong in Goede Tijden, Slechte Tijden. Toch was de dochter van Rik de Jong en Anita Dendermonde niet altijd de jongedame die ze nu is. Een paar seizoenen terug was Rikki nog heel wat jaartjes jonger. Actrice Amber Brantjes nam destijds de rol van de Meerdijk-inwoonster op zich. 

Jonge Rikki

Ze was nog maar negen jaar toen ze Meerdijk binnenstapte en speelde vier jaar lang de jonge versie van Rikki de Jong. Daarmee was Amber het eerste kind in de serie dat langer dan een jaar de rol van een personage vertolkte. Inmiddels zijn de jaren verstreken en ook Amber is behoorlijk gegroeid. De 18-jarige tiener heeft zich ontpopt tot een echte beauty. Enne, ze heeft ook een nieuwe hobby gevonden. Amber staat niet voor, maar achter de camera en heeft zelfs haar eigen bedrijfje opgericht. Benieuwd hoe het jonge gezicht achter Rikki er nu uitziet? Je ziet het hieronder.

Lees ook:

Beeld: ANP | Bron: Grazia

 

Laatste nieuws

Zie ook