Dit zegt de vorm van je lippenstift over je persoonlijkheid

Lippenstift... Wat moeten wij vrouwen zonder onze kleurrijke vriend? We hebben ze vaak in alle kleuren, soorten, maten,...

Lees ook

Lippenstift… Wat moeten wij vrouwen zonder onze kleurrijke vriend? We hebben ze vaak in alle kleuren, soorten, maten, merken en winkels. Kortom een echte verzameling, want je kunt er nooit genoeg van hebben. Maar wist je dat de vorm van je lippenstift iets zegt over je persoonlijkheid?

We hebben het dan natuurlijk niet over je gloednieuwe exemplaar, maar over je lievelingslippenstift. Je hebt daar als het goed is een vormpje in gemaakt met je lippen. Over dat vormpje gaan we het nu hebben. 

De platte kop 

Mensen vinden jou vaak de grappigste van het stel. En daar hebben ze nog gelijk in ook! Jij bent snel, slim en grappig; een combinatie waar jij een echte charmeur door bent. Desondanks raak jij gefrustreerd tijdens discussies en vind je het moeilijk om je mening voor je te houden als je het niet met mensen eens bent. 

De mooie, ronde kop 

De woonkamer is jouw favoriete gedeelte van het huis. Je houdt ervan om de boel netjes te houden en vindt het leuk als er mensen op bezoek komen. Je vindt het heel belangrijk om voor je familie te zorgen, maar je wilt ook graag aandacht besteden aan je hobby’s. Je houdt van muziek, schrijven en tekenen. 

De originele vorm, met een schuine inham

Als kind hield je je altijd al aan de regels, en ook nu op oudere leeftijd wil je nooit iemand teleurstellen of pijn doen. Dit heeft je een prachtig en gevoelig mens gemaakt waar iedereen op kan rekenen. 

Een scherpe kop die aan beide zijden is gemaakt

Jij bent slim en sexy, een echte flirt. Eenmaal op vakantie doe jij liever allerlei verschillende activiteiten in plaats van alleen maar op een handdoekje liggen. Mensen vinden je vaak arrogant, maar je bent gewoon trots op wie je bent en wat je hebt bereikt. Oh ja, je bent ook heel goed in karaoke. 

Een schuine kop aan een enkele zijde 

Je hebt charisma en bent ambitieus. Je bent een geboren leider en een beetje een control freak. Je vindt het leuk om feestjes te organiseren, en staat dan ook vaak in het middelpunt van de belangstelling. Je houdt ervan om mensen aan het lachen te krijgen. 

 

Lees ook: 8 TRENDS DIE WE NIET MEER TERUGZIEN IN 2017 

Bron: Elle USA, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook