Dit is het hardcore dieet van Meghan Markle

Sinds enkele maanden is prins Harry dolgelukkig met de prachtige actrice Meghan Markle. De Amerikaanse brunette kun je o...

Lees ook

Sinds enkele maanden is prins Harry dolgelukkig met de prachtige actrice Meghan Markle. De Amerikaanse brunette kun je onder andere kennen uit de populaire serie Suits. Haar looks zijn om door een ringetje te halen, maar voor dat lijntje doet ze dan ook veel. Benieuwd naar het dieet van de toekomstige schoonzus van hertogin Kate? 

Wie is Meghan

Tijd om Meghan wat beter te leren kennen. De actrice is niet vies van een gezond plaatje op Instagram. Daaruit kunnen we opmaken dat ze fan is van #cleaneating. Ook heeft ze een populaire lifestyleblog met de naam The Tig, vernoemd naar haar favoriete wijn, Tignanello. Hoewel wijn en Franse frietjes haar guilty pleasure zijn, zet ze daar flink wat gezonde producten tegenover. Hardcore hennepseed, zoals ze zelf zegt. 

Gezondheid

In plaats van koffie, drinkt de vriendin van prins Harry ’s ochtends een groen sapje voor meer energie. Haar favoriete maaltijd is haar zelfgemaakte pastasaus met courgette-pasta. Op haar website plaatst ze regelmatig ultragezonde recepten, zoals pittige broccoli, stoofpotje met hennepzaad, gestoomde kool, afgewisseld met een karamel peertje als toetje. 

Bezige bij

Naast haar vele werk voor het goede doel en haar website is Meghan natuurlijk ook nog gewoon actrice. Als ze weer gaat draaien voor Suits, wil ze graag wat slanker zijn. Ze begint haar dag daarom met warm water met citroensap. Daarna eet ze havermout met banaan en agave-siroop als ontbijt. Tijdens de lunch eet ze een proteïnerijke salade en als diner courgette-pasta met Parmezaanse kaas en een lekker glas wijn. Bekijk enkele beelden van haar gezonde gerechten hieronder. 

Lees ook:

ZIEN: DIT WAREN DE FAVORIETE OUTFITS VAN PRINSES DIANA 

Bron: Instyle Australia, Happy in Shape, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook