Ophef over ‘mislukte’ spray tan van Ryan Reynolds

Als je een uitnodiging krijgt voor de Golden Globes dan zorg je er wel voor dat je piekfijn op de rode loper verschijnt....

Lees ook

Als je een uitnodiging krijgt voor de Golden Globes dan zorg je er wel voor dat je piekfijn op de rode loper verschijnt. Zoals de meeste celebrity’s nam ook Ryan Reynolds een spray tan. Dat pakte toch niet zo goed uit als hij hoopte en de Hollywoodacteur werd het doelwit van snoeiharde grappen op Twitter. 

De ogen zijn altijd gericht op glamourkoppel Ryan Reynolds en Blake Lively als zij over de rode loper paraderen. Maar dit keer viel er ook iets anders op. De acteur was wel heel oranje voor zijn doen. En dan had hij ook nog de ‘pech’ om naast Emma Stone met porseleinen huidje te staan waardoor zijn mislukte spray tan extra opviel. Ouch. 

Op Twitter zorgde de oempa loempa-look van de hunk voor veel hilariteit. “Wie heeft Ryan Reynolds op de barbecue gelegd?”, luidde een reactie. “Ryan ging naar de spray tan salon en vroeg naar ‘de Donald'”, schrijft een andere gebruiker. Gelukkig heeft de filmster een goed gevoel voor humor en kan hij er ongetwijfeld wel om lachen.

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook