Leuk: de hele Van Vollenhoven clan bij elkaar!

Ter ere van hun 50-jarig huwelijksjubileum hebben Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven met hun zeer uitg...

Lees ook

Ter ere van hun 50-jarig huwelijksjubileum hebben Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven met hun zeer uitgebreide familie op de foto gegaan.

De Van Vollenhovens vieren vandaag hun gouden bruiloft en poseerden toepasselijk bij de Gala Glas Berline die ze ook gebruikten bij hun huwelijk in 1967, dus merry memories all around.

Omdat de Van Vollenhovens geen Koninklijk Huis, maar Koninklijke Familie zijn (officieel dingetje, doet niets af aan de warme banden met de Oranjes), komen ze niet zo vaak meer in beeld. En de kinderen al helemaal niet, dus laten we ze even uitpluizen, voor future reference en zo

Links staat de afdeling Amsterdam Oud-Zuid: achteraan prins Maurits (48) en prinses Marilène (46) met voor hen van links naar rechts Anna (15), Lucas (14) en Felicia (11).

Rechts naast hen de afvaardiging Amsterdam Weteringschans: achteraan prins Bernhard (47) en prinses Annette (44), met voor hen hun kinderen Isabella (14), Samuel (12) en Benjamin (8).

Om het midden uiteraard de jubilarissen Margriet en Pieter, harde kern Apeldoorn.

Rechts van hen de delegatie uit Noordwijk, prins Pieter-Christiaan (44) en prinses Anita (47), met voor hen dochter Emma (10) en zoon Pieter (8, hoe houden ze al die Pieters uit elkaar?)

Helemaal rechts staat Team Wassenaar, bestaande uit prinses Aimée (39) en prins Floris (41), met hun kinderen Magali (9), Eliane (7) en Willem Jan (3).

De vorige foto van de Verzamelde Van Vollenhovens stamt uit 2013, destijds genomen ter ere van de 70ste verjaardag ↓ van prinses Margriet.

© RVD

Lees ook:

Openingsbeeld © RVD / Anko Stoffels

Laatste nieuws

Zie ook