Zien: dit waren de favoriete outfits van prinses Diana

Prinses Diana staat bekend als de People's Princess en haar vele liefdadigheidswerk, maar ook als modeicoon. Twinti...

Lees ook

Prinses Diana staat bekend als de People’s Princess en haar vele liefdadigheidswerk, maar ook als modeicoon. Twintig jaar na haar dood raken mensen nog steeds geïnspireerd door haar verfijnde stijl.   

De Britse prinses hebben we nooit kunnen betrappen op een fashion faux-pas. Diana zorgde dat ze er voor elke gelegenheid op en top uitzag. Ze had haar vaste adressen waar ze altijd slaagde. Een favoriete ontwerpster van de royal is Catherine Walker, met wie ze ook 16 jaar een innige vriendschap deelde. Catherine is in 2010 overleden, maar haar boetiek is nog altijd populair. 

Speciaal voor Hello Magazine opent de Catherine Walker Boutique haar deuren. In de winkel zijn iconische kledingstukken opgeslagen die prinses Diana met liefde heeft gedragen. Said Cyrus, weduwenaar van Catherine, vertelt wat de favoriete jurken van Diana waren en laat ze stuk voor stuk zien. “Diana was altijd vriendelijk, beleefd en heel dankbaar. Ze was nooit te laat op een afspraak en dat getuigt van respect. Ze bedankte ons altijd als ze een jurk van ons droeg,” aldus Said.

Klik hier om de favoriete Catherine Walker outfits van Diana te bekijken.

Lees ook: 

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook