Zó ging de eerste vakantie van prins Harry en Meghan Markle eraan toe

Het was misschien een eenzame kerst voor prins Harry, maar dat maakte Oud & Nieuw meer dan goed. De prins en zi...

Lees ook

Het was misschien een eenzame kerst voor prins Harry, maar dat maakte Oud & Nieuw meer dan goed. De prins en zijn kersverse vriendin Meghan Markle proostten op het nieuwe jaar in Noorwegen, waar ze samen op vakantie waren. 

Het glamourkoppel moest elkaar missen tijdens de kerstdagen, daarom was hun Nieuwjaarstripje extra speciaal. Harry en Meghan waren op een romantische vakantie in Noorwegen, waar ze veel bijzondere dingen hebben gedaan. Zo hebben ze samen het Noorderlicht bewonderd en zijn ze naar het Noorse plaatsje Tromso gegaan. Ook hebben ze walvissen gespot, zo meldt Daily Mail. Een bron laat weten dat de prins enorm veel moeite heeft gedaan om zijn vriendin te verrassen. 

Het korte tripje in Noorwegen smaakte naar meer, de eerste langere vakantie is ook al gepland. Volgende maand zijn de tortelduifjes naar verluidt weer in Noorwegen of samen met Harry’s vrienden naar het stulpje van zijn oom in Zwitserland. Het plan is om langer dan een aantal dagen samen door te brengen en op skivakantie te gaan.  

Lees ook: 

Beeld: ANP | Bron

Laatste nieuws

Zie ook