8x idioot dure cadeaus die celebrity’s ooit kregen

Wat doe je als je veel te veel geld hebt en je niet meer weet wat je ermee moet doen? Juist, dan geef je gewoon bizarre...

Lees ook

Wat doe je als je veel te veel geld hebt en je niet meer weet wat je ermee moet doen? Juist, dan geef je gewoon bizarre cadeaus weg aan je dierbaren! Deze celebrity’s kregen de meest bizarre en dure cadeaus van hun geliefden en/of vrienden, en wij kijken met open mond mee. Ben je er klaar voor?

– Kanye West

Kim Kardashian huurde ooit eens het Staples Centre voor Kanye’s verjaardag af zodat hij met zijn vrienden een potje kon basketballen. Ze telde hier 110.000 voor neer. 

– Kim Kardashian 

Wat Kim kan, kan Kanye ook. Hij gaf Kim meerdere bizarre cadeaus, waaronder juwelen met een waarde van enkele miljoenen dollars, maar ook een reeks beroemde tassen. Hij gaf haar bijvoorbeeld een Birkin Bag die handgeschilderd was door de kunstenaar George Condo. Het bedrag van de tas is onbekend, maar de kunstenaar heeft onlangs een schilderij verkocht voor meer dan een miljoen dollar. De prijs zal dus ergens tussen de 100.000 en de miljoen dollar liggen. Bekijk de tas hieronder. 

– Jennifer Aniston 

Jennifer kreeg ooit van haar vriendin Courteney Cox een handgemaakte fiets van Chanel. Cox legde zo’n 12.000 dollar neer voor haar vriendin en Friends-collega. Hier zie je hoe de fiets eruitziet. 

– Brad Pitt 

Dit is misschien wel het meest extreme cadeau van dit rijtje. Angelina kocht ooit namelijk een hartvormig eiland voor haar bijna-ex-man. Ze legde er zo’n 12,2 miljoen dollar voor neer. Dit was niet de eerste keer dat ze een lap grond voor hem kocht. Eerder kocht ze al een stuk grond voor hem om een waterval heen.

– Jay Z

Queen B is de beroerdste niet en kocht een fonkelnieuwe bolide voor haar man Jay Z. Het is een Bugatti Veyron Grand Sport ter waarde van 2 miljoen dollar. Kon ze missen. 

– Victoria Beckham

Dit mag dan misschien niet het duurste cadeau zijn, maar misschien wel de gekste. Victoria werd ooit namelijk verrast met een vibrator van maar liefst 1,8 miljoen dollar. Volgens bronnen trakteerde man David haar op een platina seksspeeltje. 

– Katie Holmes 

Tom Cruise weet wel hoe hij vrouwen in de watten moet leggen. Naar verluidt heeft hij zijn ex Katie Holmes ooit een privéjet gegeven met een waarde van 20 miljoen. Of ze deze mocht houden na de scheiding kunnen we je helaas niet vertellen. 

– Jennifer Lopez

Oké, het kan dus toch gekker dan die van Victoria. Jennifer Lopez kreeg ooit een peperdure toiletbril van ex Ben Affleck. Hij gaf haar een bril met een waarde van 105.000 dollar. Waarom het zo duur was? De bril was bezaaid met diamanten, robijnen en saffieren. Je denkt toch niet dat J-Lo’s miljoenenbillen op een gewone bril plaatsnemen, hè? 

Lees ook: DEZE BORSTEL HELPT JE AAN DE MEEST GLANZENDE LOKKEN 

Bron: Refinery 29 | Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook